LIEMPDE SAMEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Contact Info

Liempde
info@liempdesamen.nl
0123456789

Volg ons

Doelstelling

Doelstelling

Stichting Algemeen Belang Liempde organiseert in Liempde diverse festiviteiten rond de verschillende feestdagen. Door het organiseren van deze activiteiten willen wij een bijdrage leveren om de saamhorigheid in onze kern te behouden en te versterken.

Ons bestuur bestaat oorspronkelijk uit een vertegenwoordiger uit iedere buurtvereniging. Samen met een netwerk van vrijwilligers organiseren we de grote activiteiten. 

 

Bestuur: 

Het bestuur bestaat uit de volgende personen: 

Nancy van de Heijden     Voorzitter

Agnes van Berkel            Secretaris

Chantal Bekkers              Penningmeester

Coen van de Laar            Lid

 

 

 

Activiteiten

Activiteiten

Op de eerste zaterdag van het jaar organiseren wij 'Liemt al licht'. De jongste inwoners van Liempde kunnen dan met een lampionnen optocht op zoek naar de verschillende sprookjesfiguren in het dorp, waar ze als afsluiting samen het licht van de grote kerstboom uit doen. 

Rondom Koningsdag organiseren wij diverse activiteiten zoals het in het zonnetje zetten van de gedecoreerden, de vrijmarkt en het kaarten en kienen voor ouderen.

Ook dragen wij er elk jaar zorg voor dat we, samen met de nabestaanden van de slachtoffers van de tweede wereldoorlog, leerlingen van de groepen 7 en 8 van basisschool de Oversteek en belangstellenden op 4 mei 2 minuten stil zijn. 

Aan het einde van het jaar komt Sinterklaas weer in het land. Ieder jaar bedenken we samen met vrijwilligers hoe we dit jaar Sinterklaas weer kunnen ontvangen in Liempde.