LIEMPDE SAMEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Contact Info

Liempde
info@liempdesamen.nl
0123456789

Volg ons

Parkeren op landgoed Velder

Is jouw vereniging op zoek naar een extra zakcentje of een appeltje voor de dorst?
Kom dan mee parkeren tijdens de evenementen op landgoed Velder. 

Op landgoed Velder worden ieder jaar 4 à 5 evenementen georganiseerd. Dit varieert van muziek/dance festivals tot beurzen of camping bijeenkomsten.

De bezoekers aan deze evenementen parkeren hun auto aan op de speciaal daarvoor aangewezen parkeerterreinen aan het Hollands Diep. De Stichting Behoud Gemeenschap Liempde (SBGL) beschikt over de exclusieve exploitatierechten van deze parkeerterreinen. Met andere woorden, de verkoop van de parkeerkaarten voor deze evenementen komt ten goede aan de stichting.

Voor de begeleiding van parkerende bezoekers maakt de stichting gebruik van een groot aantal vrijwilligers die worden geleverd door een aantal Liempdse verenigingen.

Iedere vrijwilliger verdient voor zijn of haar vereniging € 12,50 per uur voor deze inzet.

Deelnemen?

Heeft jouw vereniging ook interesse om te komen parkeren op Velder en daarmee de clubkas op een eenvoudige en gezellige manier aan te vullen? Stuur dan een mailtje met jouw gegevens naar info@stichtingbgl.nl. Onze bestuurders komen graag een keer langs voor een meer gedetailleerde toelichting.

Kijk ook eens op onze website: www.stichtingbgl.nl.

 


Hoe werkt het?

Iedere deelnemende vereniging wijst één coördinator aan voor het contact met de stichting. Per evenement wordt een planning gedeeld voor de parkeerdiensten (tijdvakken) en parkeertaken met alle deelnemende verenigingen. Iedere vereniging verzamelt op basis van deze planning de beschikbaarheid van haar vrijwilligers. De stichting stelt op basis van de beschikbaarheid van alle vrijwilligers een finale planning op voor wanneer jouw verenigingsleden zijn ingepland. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met een evenwichtige verdeling over alle deelnemende verenigingen.

Aan het einde van het seizoen (november) wordt de totaalbalans opgemaakt en worden alle door jouw vrijwilligers besteedde uren in één keer uitgekeerd aan jouw vereniging.

Ter indicatie: in 2023 is door de stichting in totaal € 17.500,- uitgekeerd aan de deelnemende verenigingen.

Wat betekent “parkeren”?

Voor de parkeerdiensten onderscheiden wij – in principe – 4 verschillende taken:

  • Kassa: deze vrijwilligers verkopen of scannen de parkeerkaarten aan/van bezoekers
  • Parkeerder: deze vrijwilligers zorgen dat bezoekers hun auto netjes parkeren
  • Doorsturen: deze vrijwilligers wijzen bezoekers de juiste route naar hun parkeerplek
  • Kiss&Ride: deze vrijwilligers begeleiden de in- en uitstroom van de Kiss&Ride

Parkeerdiensten bestaan meestal uit aaneengesloten blokken van 4 uur. Tijdens de parkeerdiensten wordt door de stichting voor koffie, thee en frisdrank gezorgd. Vrijwilligers die parkeren tijdens lunch- of diner-tijden wordt een eenvoudige maaltijd aangeboden.

Behoud Gemeenschap Liempde
Behoud Gemeenschap Liempde