LIEMPDE SAMEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Contact Info

Liempde
info@liempdesamen.nl
0123456789

Volg ons

Doelstelling

Doelstelling

Het Dorpsberaad Liempde is een adviesorgaan dat samenwerkt met de gemeente Boxtel (college, gemeenteraad, ambtenaren) voor het langere termijn behoud van de leefbaarheid in de kern Liempde.

Het Dorpsberaad geeft gevraagd en ongevraagd advies op het beleid van de gemeente Boxtel dat van invloed is op de kern Liempde op (onder andere) de onderwerpen van ruimtelijke ordening, woon & zorg locaties en projecten, verkeersproblemen en duurzaamheid.

Daarnaast heeft het Dorpsberaad een aantal semiformele taken van de gemeente Liempde overgenomen, waaronder het Boek van Verdienste, jaarlijkse bijeenkomst oud prinsen (Carnaval), jaarlijkse bijeenkomst gedecoreerden van Liempde (Koningsdag), jaarlijkse ontvangst nieuwe inwoners, huldiging van 100 jarigen (tegel Raadhuis).

Samenstelling

Samenstelling

Het Dorpsberaad Liempde bestaat uit de volgende personen:

  • Bert van Ruremonde, Voorzitter
  • Lisette Braken, Secretaris
  • Mark van der Laan, Penningmeester
  • Eric van der Heijden, Lid
  • Erica Vos, Lid

Deelnemen

Wil je deelnemen aan het Dorpsberaad Liempde of betrokken worden bij of geïnformeerd worden over één van de bovenstaande thema ’s? Stuur dan een mailtje naar info@dorpsberaadliempde.nl

Contact

Wil je graag in contact komen met het Dorpsberaad Liempde, heb je een goed idee of een onderwerp waar je het Dorpsberaad bij wilt betrekken? Stuur dan een mailtje naar info@dorpsberaadliempde.nl